@Innamorata22, той неймовірний момент можна переглядати до безкінечності, що я і роблю ) А від драматичності останніх хвилин 8-го епізоду серце завмирає, навіть музика - епічніше не буває - по суті, саме цього я чекала всю серію. Сподіваюся, що він таки зможе допомогти команді здобути перемогу. Все-таки третій сезон - найемоційніший з усіх! Це єдене аніме, яке я продовжую дивитися в онґоїнгу, щойно вийде серія з субтитрами, ну тому що просто не можу пропустити бодай щось. І дякую за відповідь на мій коментар!
@hitowashi, взагалі-то так накладають пов'язку на пальці, дивлячись який пошкоджено, але закріплюють довкола зап'ястя, власне, звідти й починають бинтувати. Тому нічого дивного в цьому немає. До того ж Кей пошкодив усю руку, чи гадаєте, від такого сильного удару, від якого рветься шкіра між пальцями, кисть залишається нетравмованою? Я ламала зап'ястя, тому знаю, як це боляче і відчутно навіть після багатьох років.
спойлер
Та все ж йому болить не так від руки, як від того, що не може продовжувати гру в такий вирішальний момент.
@Ren_san, я так само дивлюсь це аніме з самого початку і чекаю виходу нових серій! Кожний герой особливий і розкрили персонажів на повну! Будемо продовжувати з нетерпінням чекати на нові випуски... P.S. приємно висловлювати захват на українській мові))
@Ren_san, о, значит, к концу серии на эмоциях просто забылся этот момент, и мне почему-то начало казаться, что у него поранен был лишь мизинец. спасибо, что поправили, и прошу прощения
@hitowashi, та нічого, я спочатку подумала те саме, але коли передивлялася серію - все стало на свої місця. Та й в аніме люблять або недооцінити важкість ситуації, або навпаки переоцінити. Але 3-ій сезон HQ настільки емоційно надривистий, що віриш всьому, що відбувається, наче переглядаєш справжній матч.
@Innamorata22, ще б пак! Аби ще подивитися можна було українською. Fanvox щось закинув це діло, хоча перша серія у них вийшла чудова, з субтитрами справи не кращі. Тому й дивляться всі російською. Я, зізнатися, теж спочатку хотіла писати, як усі (хоча тут багато любителів аніме з України), але коли вперше зайшла на shikimori, натрапила на коментар саме українською і вирішила, що теж зможу, раптом це ще когось надихне ) Тому була дуже рада отримати відповідь, нас стає більше Що ж, чекаємо наступну серію, ще четвер залишилося пережити. Хоча я буду ридати, як сезон закінчиться, і чекати української озвучки, щоб відчути всі емоції заново. Трохи захопилася, sumimasen
@Babika@Babika, спасибо, ушел листать@Babika@neith, не за что@SKAILAIN, вот поэтому и ушла читать мангу@Ren_san, це справді було дууууже круто! Особливо сподобався той момент коли він "кайфанув" від першого вдалого блоку проти Ушиваки!@Ren_san@Innamorata22, той неймовірний момент можна переглядати до безкінечності, що я і роблю ) А від драматичності останніх хвилин 8-го епізоду серце завмирає, навіть музика - епічніше не буває - по суті, саме цього я чекала всю серію. Сподіваюся, що він таки зможе допомогти команді здобути перемогу. Все-таки третій сезон - найемоційніший з усіх! Це єдене аніме, яке я продовжую дивитися в онґоїнгу, щойно вийде серія з субтитрами, ну тому що просто не можу пропустити бодай щось. І дякую за відповідь на мій коментар!@Kanra22@Ren_san@hitowashi, взагалі-то так накладають пов'язку на пальці, дивлячись який пошкоджено, але закріплюють довкола зап'ястя, власне, звідти й починають бинтувати. Тому нічого дивного в цьому немає. До того ж Кей пошкодив усю руку, чи гадаєте, від такого сильного удару, від якого рветься шкіра між пальцями, кисть залишається нетравмованою? Я ламала зап'ястя, тому знаю, як це боляче і відчутно навіть після багатьох років.@hitowashi@Ren_san, я так само дивлюсь це аніме з самого початку і чекаю виходу нових серій! Кожний герой особливий і розкрили персонажів на повну! Будемо продовжувати з нетерпінням чекати на нові випуски...P.S. приємно висловлювати захват на українській мові))
@Ren_san@Ren_san, о, значит, к концу серии на эмоциях просто забылся этот момент, и мне почему-то начало казаться, что у него поранен был лишь мизинец. спасибо, что поправили, и прошу прощения@Ren_san@я побрился[comment=2580420], ты веде это пишешь, дл чего@hitowashi,@Innamorata22, ще б пак!Що ж, чекаємо наступну серію, ще четвер залишилося пережити. Хоча я буду ридати, як сезон закінчиться, і чекати української озвучки, щоб відчути всі емоції заново. Трохи захопилася, sumimasen
Просто пусечка